Martina Pártlov Rekonstrukce staré chalupy

Kdo rekonstruoval starý dům, jistě ví, že jde o nervy i o peníze. Martina to samozřejmě vnímá a baví tak své fanoušky na Instagramu, kam přidává strasti i slasti přestavby. „Mám obavu, že to bude hezčí, než můj barák, což mě děsí.“ vtipně okomentovala Martina budoucí víkendové sídlo. K rekonstrukci přizvala po vzoru Nikol architekty z Tempus Design a výsledek jí vyrazil dech.

Místo pro rodinu

 

Hlavním požadavkem bylo setkávání s rodinou a přáteli, pořádat oslavy, nebo spolu pobýt o Vánocích. „Bude to takový víkendový sídlo, ale ne pro mě, asi spíš pro rodinu, babičku a Stellinku (dcera Martiny), já jsem o víkendech dost vytížená. Jezdím turné s Čechomorem a v létě pak s Markem Ztraceným velké turné s názvem Tour de léto. Taky se snažím konečně natočit novou desku,“ dodala.

„Přála jsem si dům ve stylu anglického venkova, naposílala jsem architektům spoustu fotek a nechtěla dělat moc stavebních úprav, ale když přišly vizualizace s otevřenými krovy, ukápla mi štěstím slza. Bylo to to nejhezčí, co jsem kdy viděla. Bude to teda na dýl, ale co se dá dělat.“

Aby se návštěvy cítily komfortně, architekti navrhli otevřené krovy a obývací pokoj propojený s kuchyní. Nebude chybět ani krb, který dodá tu správnou domáckou a vřelou atmosféru. Chalupa nabídne dostatek místa pro uložení hostů včetně jednoho vejminku a samozřejmostí je dostatek koupelen a toalet. V domě budou celkem 3 koupelny a rovnou 4 toalety. V soukromé koupelně bude jak sprchový kout, tak samostatně stojící vana a všechny budou z dílny koupelny Syrový. 

Materiály

Z materiálů si Martina vybrala hlavně masiv a přírodní barvy. Jako hlavní prvek pak zvolila barvu roku 2021: sametově zelenou (Faith 190C). Kuchyně bude celá v této barvě a v retro stylu, tak jak se na pořádnou chalupu patří. Doplňky a spotřebiče si vybrala sama a sladila i úchytky ve zlaté barvě. V ložnici i dětském pokoji dominují přiznané dřevěné trámy a právě ona sametově zelená barva. Milovníky módy pak jistě okouzlí prostorná šatna. „Asi budu muset prodat barák, abych na to měla,“  žertovala Martina.

Nevíme, jestli nás víc baví sledovat příběhy z rekonstrukce, nebo se těšíme na její výsledek, ale v podání Martiny jistě nebude nouze o vtipné podání.