Simona Krainová ukázala byt po nákladné rekonstrukci: Elegantní luxus v bílé! tempusdesi 0 Comments

Simona Krainová ukázala byt po nákladné rekonstrukci: Elegantní luxus v bílé!

Nového kabátu milovaného domova se topmodelka nemohla dočkat. Rekonstrukce začala už 30. ledna – a teď už je konečně všechno hotovo. Čas renovace strávila čtyřčlenná rodina Krainové a Karla Vágnera mladšího v Dominikánské republice, kde si před časem pořídili apartmán. 

Dvoupatrový byt po Daře

Střešní mezonet na Praze 6 si Simona koupila dávno předtím, než poznala Karla. Když měl přijít na svět jejich syn Max, odkoupili od Dary Rolins (50) sousední byt a oba prostory propojili. Vzniklo luxusní bydlení o rozloze 400 m². Byt nově nabízí velmi čisté a minimalistické zařízení podle posledních designových trendů, jemuž vládne nadčasová bílá a světlé dřevo. 

Dřevo, bílá a strach o budoucnost

U vchodu do bytu vítá modelku rodinné foto přes celou jednu stěnu. Outfit si může zkontrolovat ve velikém kulatém zrcadle. Světlé schody nahoru vedou rovnou do kuchyně, kterou doplňuje na míru vytvořený systém skříněk a ostrůvek s varnou deskou osvětlený střešním oknem.

V obýváku na rodiče a jejich děti čeká obrovská sedačka ve tvaru písmene U s jednoduchým stolkem ve tvaru dřevěného kvádru a s výhledem na televizi. Nad gaučem visí velký nadýchaný ozdobný lustr. Použity prý byly jen ty nejkvalitnější recyklovatelné materiály – kvůli starosti o budoucnost planety.

Všechno do puntíku odpovídá návrhům, které Krainová zveřejnila již před časem. Vzhled ložnic nicméně zatím neukázala.

„Byt byl naprosto nádherný, ale jak se narodily děti, explodovala doslova bomba! Maxík ťapal ručičkama od jídla při rytmech Teletubbies po stěnách. Bruno ho úspěšně následoval a postupem času do brazilské třešně na podlaze, nejen těmi oranžovými tatrovkami, kreslili nepravidelné a trvalé obrázky. Časem, jak se naše rodina rozrůstá, se k nim přidaly dvě parťačky Angela & Aisha. Když to shrnu, tak se nám podařilo byt zdevastovat a po 12 letech jsme konečně ready na kompletní rekonstrukci,“ svěřila se Krainová na sociální síti s počátkem rekonstrukce.